Főoldal   Riasztók   Kamerák   Tűzjelzők   Beléptetők   Távfelügyelet   Kaputechnika   Akciók 

 AKCIÓ!  SOYAL beléptetők 10% kedvezménnyel! 

A kulcsok ideje lejárt...

 A modern beléptető rendszerek biztonságosabbá, egyszerűbbé és kényelmesebbé tehetik az életünket. Nézzük csak, mire is jó egy beléptető rendszer:
Pl. egy kódzár nagy előnye hogy a kódot nem tudja elhagyni mint egy kulcsot és nem kell a táskában vagy a zsebeiben keresgélni ha be akar jutni. Ezen kívül személyenként más más kód adható ki melyek bármikor megváltoztathatók és akár vissza is vonhatók. Így pl. nem kell arra várnia, hogy valaki vissza adja önnek a kulcsot, ha már nem kívánja beengedni valahová. A kártyás beléptetőknél már szükség van egy kártyára, amit magunkal kell hordanunk, de használata még kényelmesebb, mint a kódzáré. A belépési jogosultságok ugyanúgy kiadhatók és visszavonhatók ill. akár időszakokra is korlátozhatók. Hátránya, hogy a beléptetőkártyát el lehet veszíteni vagy el is lophatják. Ebben az esetben viszont a drága zár cseréje nélkül, azonnal le lehet tiltani az elvesztett kártyát.  Vannak más eszközök is , melyek azonosíthatják a belépni kívánó személyt pl:. ujjlenyomatazonosító, hangazonosító, retina szkenner, stb. Ezeket még csak különleges biztonságot igénylő helyeken alkalmazzák.
A legelterjedtebbek a kártyás beléptető rendszerek. Egy munkahelyen, pl. egy irodaházban vagy egy gyárban rengeteg előnye lehet.  Akár a munkaidőnyilvántartást is automatizálni lehet, hiszen a beléptető rendszer tárolja a belépési adatokat, hogy ki, mikor ment be és mikor jött ki. Szabályozni lehet, hogy ki, mely időszakban tartózkodhasson egy bizonyos helyiségben. Kontrolálni lehet, sőt akár egy jelző táblán vagy képernyőn ki is lehet jelezni, hogy valaki éppen hol tartózkodik az épületben vagy akár egy gyártelepen. A forgókaros beléptető rendszerrel meg lehet számolni, hogy hányan mentek be és hányan jöttek ki. Ezzel a módszerrel tudni lehet, hogy van-e még bent valaki. Természetesen egy ilyen beléptető rendszer kiépítésénél figyelembe kell venni a tűzbiztonsági és egyéb előírásokat is, nehogy véletlenül egy menekülési útvonal zárva maradjon, amikor annak nyitva kell lenni.
A beléptető rendszereket kombinálni lehet más biztonsági rendszerekkel (riasztó, tűzjelző, stb) is, így további előnyökre tehetünk szert.

Ha ön be szeretne szereltetni valamilyen beléptetőrendszert, akkor a részletekkel kapcsolatban hívjon minket telefonon vagy érdeklődjön e-mailben!

Ingyenes ajánlatkérés itt!

Ha most regisztrálja magát, 10% kedvezményt adunk bármely szolgáltatásunkból, továbbá elsőként értesítjük az újdonságokról és a legújabb akciókról.
Szeretném igénybe venni a 10% kedvezményt

 e-mail: info@riasztlak.hu                              tel.: (06-20) 9919-001

 főoldal   riasztók   kamerák   tűzjelzők   beléptetők   távfelügyelet   kaputechnika   akciók